Scanfreight satser på sjø og fly

Etter hovedsakelig å ha hatt fokus på veitransport de første fem årene, satser Scanfreight nå på å bli en sterkere totalleverandør av alle typer frakter til våre kunder. Med etableringen av Scanfreight Air & Sea AS tilbyr vi nå fly- og sjøfrakt til både nye og eksisterende kunder.

Fra 1. august er Scanfreight Air & Sea AS i full drift med to nye ansatte som har lang erfaring, og den kompetansen som skal til for å serve eksisterende og nye kunder med den kvaliteten og servicegraden som vi ønsker å tilby våre kunder.

Jan Peter Svartbekk er ansatt som Business Development Manager fra 1. august. Jan Peter har 15 års fartstid fra USS gruppen, hvor han først hadde 9 år hos Norsk Land & Sjøtransport AS, som agent for Hanjin Shipping Co., Ltd. Deretter gikk han over i rollen som Commercial Manager og de siste årene General Manager og Managing Director i Spedman Global Logistics AS.

Helena Elstad Monsen er ansatt som Operations Manager fra 1. august. Helena har 12 års erfaring fra USS Gruppen der hun var ansatt som freight forwarder i Transaseco AS, før hun gikk over i tilsvarende stilling i Spedman Global Logistics AS. De siste fire årene har hun vært Sea Freight Manager i Spedman Global Logistics AS

Vi kan skreddersy løsninger for alle behov på fly, sjø og tog. På sjø er vi særdeles gode på stykkgods, FCL (fulle containere) og last som må på spesialutstyr. (Flak, opentop, reefere osv.)

Ta kontakt med oss for en prat om ditt transportbehov!

Jan Peter Svartbekk – tel. 926 50 317 / epost: jps@scanfreight.no
Helena Elstad Monsen – tel. 976 10 988 / epost: hem@scanfreight.no