Scanfreight inn i ny terminal i Oslo Logistikkpark Drøbak

Vi er i stadig vekst, og for å møte våre kunders økende behov for kapasitet på lager og terminal har Scanfreight nå signert en avtale med Fabritius på 9000 m2 ny terminal i Oslo Logistikkpark Drøbak.

Vår nye terminal vil etter planen stå klar i desember 2023, og vi gleder oss til å tilby både eksisterende og nye kunder plass i vårt nye anlegg som er skreddersydd til å møte våre og våre kunders behov i fremtiden. Bygget vil være et moderne lager- og logistikkbygg tilpasset Scanfreight sine behov og ha en miljøprofil med BREEAM Very Good sertifisering og solcelleanlegg på taket.

Med sentral beliggenhet rett ved nedløpet til Oslofjorden samt enkel tilgang fra E6 og E18 vil vår nye terminal ha en perfekt beliggenhet for effektive distribusjonsløsninger.

Mer informasjon om Oslo Logistikkpark Drøbak finnes her: Oslo Logistikkpark Drøbak (oslologistikkparkdrobak.no)

Vi vil gjerne rette en takk til 60 Grader Næringsmegling og Fabritius for et meget godt samarbeid i prosjektet med å skreddersy et bygg helt etter våre ønsker og krav. Vi vil også takke advokat Kristian Berg Tomren i Advokatfirmaet Thallaug ANS for svært god bistand i prosjektet, samt våre eiere for god støtte og tillit gjennom prosjektet.

For en prat om hvordan Scanfreight kan løse ditt behov for lagring og handling i fremtiden, tak kontakt med oss:

Bente Huse, daglig leder – tel. +47 957 07 009 / bente.huse@scanfreight.no

Daniel B. Jensen, salg- og markedssjef – tel. +47 465 05 044 / daniel.jensen@scanfreight.no

Pressemelding fra Fabritius, se vedlegg.