Scanfreight etablerer seg i Sverige

Som neste steg i Scanfreights utvikling, ser vårt nyetablerte datterselskap Scanfreight Sweden AB dagens lys 1. april 2024, med Magnus Backeus og Andreas Gunnarsson i fronten.

Scanfreight AS ble etablert i Norge i april 2017. I tillegg til selskapets nybygde fasiliteter i Oslo Logistikkpark Drøbak rett syd for Oslo, er Scanfreight etablert i Liepaja, Latvia og nå også i Märsta, Sverige. Vi dekker alle europeiske land og resten av verden gjennom et godt utviklet nettverk av agenter og partnere. Sjø og fly tilbys gjennom datterselskapet Scanfreight Air & Sea AS.

Vi tilbyr alle typer transporttjenester, både nasjonal og grenseoverskridende transport, fortollingstjenester, lagring og 3PL logistikktjenester. Vi sender stykkgods, partigods og fulloads. Vi streber alltid etter å finne den løsningen som passer våre kunders forsendelser best til avtalt pris og tid.

Scanfreight har fokus på den personlige kontakten. Tilgjengelighet og rask respons er nøkkelen for våre kunder.

«Med Magnus Backeus og Andreas Gunnarsson i fronten for vårt nye kontor i Sverige, bringer vi ytterligere ekspertise til teamet vårt, og utvider markedsandelen vår», sier Bente Huse, CEO for Scanfreight AS. «Vår ekspansjonsstrategi er basert på to viktige prinsipper: for det første å finne den rette partneren, og for det andre å gi tydelig merverdi til markedet.»

Vårt mål er å kunne yte en førsteklasses service, nå også til det svenske markedet. Med lang erfaring innen logistikk og veitransport både innenlands og til og fra Europa, Nord-Afrika og Midtøsten kan vi tilby en «one stop shop» for å dekke de fleste av våre kunders behov.

Kontaktinformasjon Scanfreight Sweden AB:

Scanfreight Sweden AB
Raisiogatan 1
SE-195 30 Märsta

Andreas Gunnarsson
Tel. (+46) 72 560 76 20

Send e-post

Magnus Backeus
Tel. (+46) 70 242 51 77

Send e-post

For ytterligere informasjon, kontakt Bente Huse, CEO,  Scanfreight AS – tel. 95707009 / epost bente.huse@scanfreight.no.