Om Scanfreight

Scanfreight AS ble etablert i april 2017. Vi holder til i Drøbak utenfor Oslo med kontor og 9000 m2 terminal og lager.

Vi tilbyr alt av tjenester innenfor transport, både nasjonalt og grenseoverskridende i tillegg til lagring og logistikktjenester.

Scanfreight har fokus på den personlige kontakten med våre kunder. Hos oss vil du kunne kontakte dine faste kontaktpersoner direkte og få personlig oppfølging. Våre dyktige og erfarne speditører strekker seg langt for å finne den beste løsningen for kunden.

Har vi ikke løsningen, så finner vi den! Vi sier sjelden nei, og på den måten har vi fra starten kontinuerlig utviklet og utvidet de tjenestene vi tilbyr.

I tillegg til kontor og terminal i Drøbak er Scanfreight etablert med eget kontor i Liepaja, Latvia og i Märsta, Sverige. Europa og verden for øvrig dekker vi gjennom et velutviklet nettverk av agenter og samarbeidspartnere.

Kontakt oss

Kundeuttalelser

Scanfreight – faglig dyktig, tilgjengelig, fleksibel, hyggelig, tillitsfull og med høy servicegrad året rundt. Anbefales!

Vi bruker Scanfreight til de aller fleste av våre forsendelser, både ved import fra Europa og til transport innenlands. Standardgods og ADR-gods håndteres på en god måte. Pålitelighet og fornuftige priser er ting vi setter pris på!

Scanfreight har vist seg å være en meget god samarbeidspartner for Døvigen AS hva gjelder tredjepartslogistikk, og vi har stor nytte og glede av effektiviteten og fleksibiliteten de fremviser, den gjør hverdagen vår enklere!

Vi er kjempefornøyde med Scanfreight. Veldig god service! Det føles nesten som å sitte å chatte når man bestiller. Får svar raskt. Dersom det skulle være noen frakter som ikke går helt etter planen, blir det ordnet opp i veldig raskt. Det er også en fordel at vi har en fast kontaktperson å forholde oss til, som blir godt kjent med våre behov. Våre varer er i gode hender når Scanfreight holder i transporten. Prisene er det heller ingenting å si på. Terningkast 6 fra vår side.

Personlig service, god oppfølging og skreddersydde løsninger er grunnen til at vi har samarbeidet om transport i flere år. Vi er veldig fornøyde.

DeLaval AS leier en del lagerplass hos Scanfreight og bruker dem som et mellomlager på varer som er på vei ut til våre kunder over hele Norge eller som skal i retur til vårt lager i Tyskland. Scanfreight betjener også et plukklager for DeLaval hvor de da plukker varer og sender ut til våre serviceteknikere. Alt skjer raskt og enkelt med en meget god dialog med vårt ordrekontor. Scanfreight oppleves som meget fleksible, løsningsorienterte, profesjonelle og vi gir våre beste anbefalinger.